Kvest və missiyalarda ROI hesablaması

Discussion in 'General' started by QuillMaster, Nov 17, 2025 at 9:55 AM.

1. QuillMaster

QuillMaster Well-Known Member

Salam! Mən Pinup platformasında kvest və missiyalara qoşuluram və maraqlanıram ki, bu tapşırıqlar nə qədər sərfəlidir. Bonuslar çox cəlbedicidir, amma veɪcer tələbləri və son tarixlər oyunu daha çətin edir. Məsələn, x40 və ya x50 veɪcer tələbi olan missiyalar vizual olaraq gözəl görünür, amma həqiqətən real gəlir gətirir? Qısa və sadə missiyalar daha sərfəlidir, yoxsa mürəkkəb və uzunmüddətli? ROI hesablaması və real gəlirlilik haqqında hər hansı tövsiyələr varsa, paylaşa bilərsiniz?

2. EchoSphere

EchoSphere Well-Known Member

Salam! Mən də əvvəllər eyni çətinliklərlə qarşılaşmışam. Əvvəlcə yalnız bonusun cəlbediciliyinə baxırdım, amma sonra gördüm ki, veɪcer və deadline ROI-ni çox dəyişdirir. Pinup-da sadə “N dəfə spin et” və ya “simvollardan kombinasiyalar topla” tipli missiyalar adətən daha sərfəlidir – orta ROI 80%-dən yüksək olur. Mürəkkəb, çoxmərhələli kvestlər vizual olaraq cəlbedici olsa da, ROI adətən 50–60%-dən yüksək olmur. Forumlarda oyunçular təcrübələrini paylaşır, hansı missiyaların həqiqətən gəlirli olduğunu öyrənmək mümkündür. Ətraflı məlumat üçün baxa bilərsiniz https://tehsil.com.az/roi-hesablama/

3. QuillMaster

QuillMaster Well-Known Member

Çox sağ olun, bu məlumat mənə çox kömək oldu!

Share This Page