Kazino tətbiqi internet olmadan işləyirmi?

Discussion in 'General' started by Bestian, Jun 23, 2025.

1. Bestian

Bestian Well-Known Member

Telefonla çox vaxt yolda oluram və kompüterə çıxışım məhdud olur. Elə buna görə mobil kazino tətbiqləri mənim üçün daha uyğundur. Amma bir sual məni narahat edir: belə tətbiqlər internet olmadan da işləyirmi? Məsələn, slotları əvvəlcədən yükləmək, sonra offline oynamaq mümkündürmü? Həmçinin, bəzi tətbiqlər cihazı ləngidir və çox yer tutur. Mənə elə bir versiya lazımdır ki, həm yüngül, həm də sürətli olsun. Rəylərə baxıram, amma əksəriyyəti ümumidir, konkret məlumat tapa bilmədim.

2. WhiskeyTangoFoxtrot

WhiskeyTangoFoxtrot Well-Known Member

Bu sual məni də düşündürürdü, amma məsələni rəsmi səhifədən öyrəndim. Məlum oldu ki, tətbiq yalnız internet bağlantısı olduqda işləyir, çünki oyunlar canlı serverlərlə sinxron gedir. Amma yükləmə prosesi sadədir: Android üçün APK faylı birbaşa https://pinup-online.az/yukle/ səhifəsindən endirilir. Fayl az yer tutur, quraşdırma isə 2 dəqiqəyə tamamlanır. Tətbiqdə hesabı idarə etmək, mərc qoymaq və canlı yayımları izləmək tam funksionaldır. İnternet zəif olsa da, interfeys çox axıcı işləyir. Məncə, bu qədər stabil işləyən versiya nadirdir.

3. summasolga

summasolga Active Member

Offline rejim oyunlar üçün uyğun deyil, amma tətbiqin sürəti və uyğunluğu bütün suallara cavab verir. Mən iOS istifadəçisiyəm və quraşdırmadan sonra heç bir texniki problem yaşamadım. Hətta push bildirişlər funksiyası da çox faydalıdır — yeni turnirlər və bonuslar barədə xəbər gəlir. Bu, masaüstü versiyadan daha rahatdır. Telefonla istənilən yerdə tam oyun təcrübəsi yaşamaq artıq mümkündür.

Loading...