Jak efektivně zajistit kvalitu a provádět testování?

Discussion in 'General' started by Lauma, Feb 7, 2024.

1. Lauma

Lauma Well-Known Member

Pracuji na novém softwarovém projektu a potřebuji vaše rady ohledně efektivních metod zajištění kvality a testování softwaru. Jaké nástroje a postupy preferujete ve svých vývojových týmech? Děkuji za sdílení zkušeností!

2. Kasyan

Kasyan Well-Known Member

Pomáhají nám rychle odhalit možné chyby při každé změně kódu. Doporučuji integrovat testy přímo do procesu vývoje pomocí metodiky DevOps. Jaký je tvůj přístup k automatizovaným testům?

3. Gaserty

Gaserty Well-Known Member

Jsem přesvědčen, že pro komplexní zajištění kvality je nezbytné kombinovat manuální a automatizované testování. Manuální testy umožňují sledovat uživatelskou zkušenost, zatímco automatizované testy rychle ověřují opakované scénáře. Jak se vyrovnáváš s rovnováhou mezi oběma metodami?

4. Maderty

Maderty Well-Known Member

Opravdu se mi líbí tvoje téma. Kvalita a testování jsou klíčovými kameny v každém vývojovém procesu. Mám osobní zkušenost s Fleet Care Group a jejich přístup k QA a testování https://fleetcaregroup.cz/cz/services/qa-and-testing je neuvěřitelně profesionální. Spolupráce s nimi byla pro náš tým přínosná, zejména díky individuálním strategiím a specializovaným QA týmům. Opravdu doporučuji vyzkoušet jejich služby, pokud hledáš excelentní QA a testování pro svůj projekt. Hodně štěstí!

Share This Page