Cansıxıcılığı aradan qaldırmaq üçün təkliflər?

Discussion in 'General' started by helenbish, Jul 1, 2025 at 6:09 AM.

1. helenbish

helenbish Well-Known Member

Son vaxtlar nahar fasiləsi zamanı diqqətimi yayındıracaq əyləncələr axtarıram - sadəcə vaxt keçirmək üçün sürətli və yüngül bir şey. Mobil oyunları sınamışam, lakin onlar köhnəlir. Onlayn hər hansı təsadüfi loto üslublu oyunlar varmı ki, onlara daxil olmaq asandır və böyük vaxt tələb etmir?

2. helgoka2

helgoka2 Well-Known Member

Oh adam, mən son vaxtlar eyni yerdə olmuşam - sadəcə vaxt keçirtmək üçün başqa bir ağılsız vərəq olmayan bir şeyə ehtiyacım var. Mən bu yaxınlarda 10line loto adlı bu saytı tapdım və bu, həqiqətən, əyləncəli kiçik bir düzəliş oldu. Həyatınızı tərk etmək və ya bir şey yükləmək məcburiyyətində deyilsiniz, bu artıq qələbədir. Siz sadəcə atlayın, nömrələrinizi seçin (və ya avtomatik icazə verin) və nə baş verdiyini görün. Bu Vegas olmağa çalışmır, sadəcə yaxşı, təmiz, asan əyləncədir. Mən adətən yemək gözləyərkən və ya zənglər arasında bir-iki tur oynayıram. Aşağı açarlı və bir növ asılılıq yaradan bir şeyin (yaxşı mənada) ardınca getdiyinizi yoxlamağa dəyər ola bilər.

3. arcipol9

arcipol9 Well-Known Member

Ah, təşəkkür edirəm! Mən ciddi şəkildə buna bənzər bir şeyin axtarışında olmuşam. Tam oyuna və ya yükləməyə ehtiyac olmadan iş fasilələri zamanı bir az məni götürün. Paylaşdığınız üçün təşəkkür edirəm - bu gün yoxlayacağam.

Share This Page