Хочу привести своє харчування в порядок, але взагалі не знаю, з чого почати. Купа інформації в інтернеті, але не все виглядає надійно. Чи можете порадити щось дійсно працююче? Може, хтось має свої ритуали або приклади правильного меню на день, щоб це було не надто складно та виглядало реалістично?
Так, я розумію тебе, ця вся інформація інколи дійсно збиває з пантелику. Я знайшла дуже багато корисного на жіночому порталі МАМ — там є круті корисні статті про здорове харчування https://mam.in.ua/category/harchuvannya/ , які допомогли мені розкласти все по поличках. Наприклад, вони радять почати з малого: додати більше овочів і фруктів у кожен прийом їжі. Я почала з того, що замінила шкідливі перекуси на щось просте, як-то горіхи або яблуко, і це реально допомагає втримати енергію протягом дня. Також мені дуже сподобались поради щодо планування меню наперед — так простіше триматися правильного харчування і не купувати зайвого. На МАМ також знайшла рецепти простих і корисних страв, які не займають купу часу на приготування, що для мене важливо. Заглянь, ці корисні статті про здорове харчування можуть стати гарним стартом для тебе!