Перехід у нову сферу

Discussion in 'General' started by nelly90, Nov 29, 2025.

1. nelly90

nelly90 Well-Known Member

Я хочу змінити сферу діяльності, але не знаю, з чого почати пошук. Коли заходжу на різні сайти, там багато пропозицій, але майже всі вимагають досвід саме в цій сфері. Чи є ресурси, де можна знайти вакансії для тих, хто тільки переходить у новий напрям?

2. Fixass32

Fixass32 Well-Known Member

Зміна сфери діяльності — це серйозний крок, і часто найбільша проблема в тому, що більшість роботодавців шукає людей з досвідом саме в їхній галузі. Однак перехід можливий, якщо використовувати правильні ресурси. Багато платформ пропонують окремі категорії для початківців або тих, хто освоює нову професію. Однією з таких платформ є https://jober.com.ua/ де можна знайти вакансії, що допускають мінімальний досвід або готовність проходити навчання. Завдяки зручній структурі каталогу легко відфільтрувати пропозиції й виділити ті, що підійдуть для старту. Користувачі також радять оновлювати резюме з акцентом на transferable skills — це універсальні навички, які підходять у будь-якій сфері. Поступово відправляючи відгуки, можна знайти саме ту компанію, яка готова дати шанс новачкові.

Share This Page