Hamısı bir gün avtobusda

Discussion in 'General' started by tbes50203, Jul 2, 2025 at 3:16 AM.

1. tbes50203

tbes50203 Active Member

Hamısı bir gün avtobusda qulaqlıqla musiqi dinləyərkən telefonda darıxmağımla başladı. Elə-belə brauzeri açdım, əyləncəli bir şey axtarırdım. Birdən hansısa oyun saytı çıxdı, əvvəlcə bağlayacaqdım, amma dizaynı normal göründü deyə girdim. Əvvəlcə 2 manatla kiçik bir oyun oynadım – heç nə qazanmadım, amma maraqlı gəldi. Bir az da araşdırdım, sonra yavaş-yavaş öyrəşdim. Bir dəfə 8 manat uduş gəldi, çox az idi, amma nədənsə elə bil böyük uğurdu. İndi ayda bir neçə dəfə oynayıram, əsasən axşamlar, boş vaxtım olanda. Böyük məbləğlər yatırtmıram, amma oyunların tez olması, nəticələrin dərhal çıxması xoşuma gəlir. Ən vacibi isə – hər şey rahat işləyir, nə donur, nə də pul çıxarmaqda problem yaşayıram. Elə bil adamı yormur, əksinə, bir az da həvəs yaradır.

2. EvanDuke

EvanDuke Active Member

Mən də bir ara tam olaraq eyni suallarla dolu idim – güvənmək olarmı, yoxsa fırıldaqdır? Bir neçə yerə baxdım, amma çoxu ya qarışıq idi, ya da mobil versiyası zəif işləyirdi. Mənə vacib olan şey o idi ki, həm rahat başa düşülsün, həm də əgər uduş olsa, pul vaxtında gəlsin. Təsadüfən bir dost dedi ki, özü artıq 2 aydır ki, sadə və aydın bir sistemlə oynayır, özü yoxlamışdı. Mən də onun dediyi bu keçiddən daxil oldum və indi ancaq ordan istifadə edirəm. İlk diqqətimi çəkən o oldu ki, səhifə çox yüngül işləyir, yəni gecikmə olmur. Məlumatlar, qaydalar qısa və sadə dillə yazılıb, elə birinci dəfə oynayan adam da başa düşər. Mən kiçik məbləğlərlə başlayıram, bəzən 2-3 manat qoyuram, bəzən ümumiyyətlə sadəcə baxıram. Amma bir neçə dəfə 20-30 manat uduş almışam. Pul çıxarma prosesi də problemsiz keçib – banka çəkəndə nə təsdiq gözlədim, nə də gecikmə yaşadım. Oyunlar gündə bir neçə dəfə keçirilir, yəni istəyən vaxt girib oynamaq olur, bu da əlavə rahatlıq yaradır. Əsas məsləhətim – əvvəlcədən öz limitini təyin elə, nə qədər itirsən də, əsəbləşmədən yanaş. Əyləncə kimi baxanda daha yaxşı alınır.

3. thiefcrazy98

thiefcrazy98 Active Member

İnsanlar nə qədər plan qursa da, bəzi şeylər sadəcə şansa bağlı olur. Bəzən elə vaxt olur ki, hər şey üst-üstə düşür və nəticə təəccübləndirir. Amma başqa vaxtlar da var – eyni qaydalar, eyni düşüncə ilə addım atırsan, heç nə alınmır. Elə bil ki, təsadüf bütün oyunların içində gizlənib. Bu cür hallarda soyuqqanlı qalmaq, hər şeyə bir az məsafədən baxmaq vacib olur. Qazancdan çox, hiss yaşamaq üçün oynamaq bəlkə də daha doğrudur.

Loading...

Share This Page