Як вибрати топ для літнього фестивалю, щоб було і зручно, і стильно?

Discussion in 'General' started by barry.b, Jun 24, 2025 at 2:58 PM.

1. barry.b

barry.b Member

Дівчата, маю невеличку дилему Наступного тижня їду на літній музичний фестиваль, і це мій перший досвід такого масштабу — буде купа людей, спека, танці, фотки… Вже двічі передумала, що вдягнути, бо хочеться, щоб образ був стильним, але ще й зручним на весь день. Минулого року бачила, як одна подруга взяла з собою змінну футболку, бо в топі їй було незручно — постійно підправляла. От і думаю: який топ краще брати, щоб і добре тримався, і не здавлював, і виглядав круто на фотках?

2. Veloria

Veloria New Member

Я мала схожу ситуацію минулого літа на фестивалі Atlas Weekend. Довго не могла знайти щось таке, щоб не було надто відкритим, але все ж “по фестивальному”. У результаті знайшла крутий варіант серед цих моделей https://luforu.com/katalog/verh/topy/ — обрала топ з щільної тканини, яка не розтягується і не сповзає, ще й плечі гарно підкреслює. До нього підібрала шорти з високою талією і кепку — і комфортно, і виглядало супер. Раджу звертати увагу на склад тканини і щоб топ був без зайвих деталей, які натирають чи дратують.

Loading...

Share This Page